Activitats Dirigides

Campus Nord

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com per exemple squats, presses, elevacions i curs. Consta de 10 tracks amb bona música per tal de motivar i aconseguir els resultats buscats per l’usuari/a.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat. El tècnic dirigeix la sessió, variant les intensitats de pedaleig i les resistències de la bicicleta. L’activitat desenvolupa bàsicament la resistència aeròbica i molt ocasionalment la resistència anaeròbica, amb una incidència especial a nivell muscular de tot el tren inferior, i amb un baix impacte articular. La música és un element imprescindible, ja que els ritmes de pedaleig són marcats pels ritmes de la música.

Core

Posa a prova la força del core i tonifica els principals músculs (abdominals, esquena i glutis). Augmenta la força funcional necessària per millorar l'estabilitat postural i prevenir lesions. Entrenament ràpid i efectiu, està basat en les últimes investigacions científiques.

Running

Sessió de 60’ a l’aire lliure (asfalt o muntanya), on s’ensenyen tècniques de carrera i millora de ritmes. Diferents nivells de treball i intensitat.

GRIT

Entrenament de molt alta intensitat (HIIT), barres , discos i peses per fer impulsos, squats i altres exercicis. Té l’objectiu d’enfortir el cos i millorar la força i la resistència

HBX Move

HBX Move

Body Balance

Es un programa d'entrenament inspirat en el ioga, tai txi i el pilates, on es millora la flexibilitat, la força i una sensació de calma i benestar. Els seus exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüències d'estiraments ,moviments i posicions adaptades la música, donen com a resultat una sessió holística on et transportarà a un estat d'harmonia i equilibri.

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior. Té un suport musical bàsic basat en músiques de diferents estils amb un fort component rítmic. Les coreografies, que principalment tenen ritmes llatinoamericans com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba.

GAC

Activitat que combina diferents exercicis de resistència muscular però centrats exclusivament en els Glutis, les Abdominals i les Cames.

Fun Damental

Fun Damental

Gim suau

L’activitat es basa en el desenvolupament de la força, a través d’exercicis de fàcil execució per la millora del to muscular. També es treballa la mobilitat articular i la coordinació. Es treballa amb suport musical i amb material divers.

HBX Fusion

HBX Fusion

HBX BOXING

Entrenament antiestrés, enèrgic, accessible a tothom, basat en l'entrenament funcional, fent servir el colpeig al sac com una eina de treball. Activitat de curta durada i alta intensitat.

D-Wod

D-Wod

Bootcamp

Bootcamp

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part de Diagonal Sports & Fitness Club

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine a Diagonal Sports & Fitness Club a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.