Activitats Dirigides

Campus Sud

Estarem tancats fins el 3 de setembre

Body Pump

Classe amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos, on es treballen els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com per exemple squats, presses, elevacions i curs. Consta de 10 tracks amb bona música per tal de motivar i aconseguir els resultats buscats per l’usuari/a.

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat. El tècnic dirigeix la sessió, variant les intensitats de pedaleig i les resistències de la bicicleta. L’activitat desenvolupa bàsicament la resistència aeròbica i molt ocasionalment la resistència anaeròbica, amb una incidència especial a nivell muscular de tot el tren inferior, i amb un baix impacte articular. La música és un element imprescindible, ja que els ritmes de pedaleig són marcats pels ritmes de la música.

Running

Sessió de 60’ a l’aire lliure (asfalt o muntanya), on s’ensenyen tècniques de carrera i millora de ritmes. Diferents nivells de treball i intensitat.

Acondicionament Físic

Treball cardiovascular i de tonificació que ajuda al desenvolupament de les capacitats condicionals i coordinatives per millorar el rendiment físic a través de l'exercici. Consisteix en una activitat molt important, ja que augmenta les capacitats físiques i coordinatives de la persona que ho practica, a més d'ajudar a mantenir un cos saludable.

Yoga Iyengar

Yoga Iyengar

Body Balance

És un programa d'entrenament inspirat en el ioga, tai txi i el pilates, on es millora la flexibilitat, la força i una sensació de calma i benestar. Els seus exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüències d'estiraments ,moviments i posicions adaptades la música, donen com a resultat una sessió holística on et transportarà a un estat d'harmonia i equilibri.

TBC

Sessió d’activitat física on es fa un treball global de tot el cos implicant un treball muscular, cardiovascular i de flexibilitat. Es basa en un mètode d’entrenament integral per la millora de la condició física general. Les sessions són molt variades, fent servir acompanyament musical i amb el suport de diferent material. El treball cardiovascular ve donat pels tipus d’exercicis realitzats, la variació de la velocitat, desplaçaments... 

Core

Posa a prova la força del core i tonifica els principals músculs (abdominals, esquena i glutis). Augmenta la força funcional necessària per millorar l'estabilitat postural i prevenir lesions. Entrenament ràpid i efectiu, està basat en les últimes investigacions científiques.

Reserva la teva activitat dirigida:

Vols formar part de Diagonal Sports & Fitness Club

Inscriu-te i forma part d’una gran família i vine a Diagonal Sports & Fitness Club a fer esport i salut, rodejat d’un equip de persones professionals.